BYTR - architectuur met bite

ontvangstruimte_kleurrijk_speels_vrolijk_ronde vormen_zwarte_vloer_muzelinck_oss_architect_BYTR.jpg
kleurrijk_speels_vrolijk_licht_barkrukken_muzelinck_oss_architect_BYTR.jpg
ronde muur_nis_kunst_stoelen_kleur_licht_modern_openbaar_architect_muzelinck_oss_BYTR.jpg

Foyer cultureel centrum Muzelinck

De culturele Muzelinck in Oss had geen representatieve ontvangstruimte. Wij hebben voorgesteld de moeilijk in-te-delen ruimte te voorzien van een theatrale coulissewand. In deze wand zijn naast de deuren ook nissen voor tentoonstellingen gemaakt. Een eigentijdse  'Scenae Frons', geïnspireerd op het Teatro Olimpico in Vicenza. Door deze conceptuele benadering verandert de wachtruimte zich tot podium. De bezoeker wordt acteur.

Slechts één decorstuk deelt de ruimte in, dat is het ovalen Billboard. De wandbekleding van natuurlijk schapenvilt geeft een sjiek en huiselijk karakter. De foyer ademt eindelijk de creatieve 'vibe' van de Muzelinck