BYTR - architectuur met bite

Zicht vanaf het podium
Hoge bartafels
Kantine met doorgangen zorgen voor een ruime beleving
karakteristiek trappenhuis
Kantine met doorkijkjes
Kantine met moderne uitstraling
Ruime kantine
Glazen deur
De hoogte is door de vide goed te beleven
Picknick tafels zorgen voor extra sfeer in de ruimte
kantine bij presentaties
Mediatheek met zithoek om te lezen
Twee ruimtes die toch een geheel vormen

Gregorius HAVO/VWO make-over

In April 2014 is BYTR uitgekozen om een grote verbouwing aan het HAVO/VWO-gebouw van het Gregorius College in Utrecht te ontwerpen, een aannemer te selecteren en de uitvoering in de zomervakantie te regelen.

Missie: augustus 2014 opleveren!200 Extra leerlingen in het gebouw (van 500 naar 700 leerlingen), 7 extra lokalen, een grotere aula, extra luchtbehandeling, een verbouwing aan de mediatheek, verplaatsen van docentenwerkplekken en keuken.

Het was een hectische zomervakantie voor ons! Na amper 7 weken verbouwing kon de school weer van start. Helemaal vlekkeloos ging het niet. Maar in september kon de school weer draaien en de kinderziektes zijn allemaal opgelost.

Afgelopen maanden hoorden we dat kinderen zich thuis voelen in de verbouwde HAVO/VWO afdeling van het Gregorius. Een mooi compliment, vooral voor de school zelf, precies wat het Gregorius voor ogen heeft met onderwijs.