Bytr.nl is een website van Smarket

Uitgever: Heative
Hoofdredactie: Votics
Webredactie: Evelogix
Marketing: Gaterse
Advertentieverkoop: Nutrend

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Webton is hét full-service marketingbureau voor de mkb!

Ben je op zoek naar een online marketingbureau waarbij je alles onder 1 dak vindt? Van het bouwen van een website tot aan de online marketing? Dan ben je bij Webton aan het juiste adres. Wij zijn namelijk hét full-service marketingbureau voor de mkb.

Website laten maken

Wanneer je een website wilt laten maken, wil je natuurlijk dat dit zo goed mogelijk wordt gedaan. Bovendien is er een doel waarvoor je de website laat bouwen. Je wilt er bijvoorbeeld je producten én of diensten erop aanbieden of door middel van de website in contact komen met (nieuwe) klanten. Om ervoor te zorgen dat jouw website op de juiste manier wordt ontworpen en gebouwd, kun je dit overlaten aan de experts van Webton. Zij weten precies hoe ze voor elk doeleinde een website op de juiste manier kunnen bouwen. Daarnaast zorgen onze webdesigners ervoor dat het design van de website goed aansluit op de huisstijl en boodschap van jouw bedrijf.

Hoger scoren in Google

Als je eenmaal een website hebt, wil je natuurlijk wel dat hij goed door jouw doelgroep wordt bezocht. Om hiervoor te zorgen, is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is in Google. Google is namelijk de grootste zoekmachine van Nederland. Als je met jouw website hoge posities in deze zoekmachine haalt, is de kans groot dat jouw doelgroep hun weg naar jouw website zullen vinden.

Door middel van zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO) kun je een aantal dingen doen om hoger te scoren in Google. Echter is het wel belangrijk dat je dit op de juiste manier doet, anders kan het juist tegen je werken. Wil je graag hoger scoren in Google? Dan kun je hiervoor de hulp inschakelen van onze SEO-experts. Zij weten precies wat zij moeten doen om jouw website voor deze zoekmachine goed te optimaliseren.

Content Marketing

Met Content Marketing bedoelen wij het regelmatig publiceren van content. Deze content kun je bijvoorbeeld weer delen op sociale media, zodat er meer bezoekers naar jouw website komen.

De voornaamste reden om aan Content Marketing te doen, is echter dat je hierdoor jouw website regelmatig voorziet van actuele informatie. En dat is iets wat zoekmachines zoals Google erg waarderen. Bovendien vinden bezoekers het ook fijn om te zien dat er recent een nieuw artikel is geplaatst op de website. Dat laat namelijk zien dat de mensen achter de website nog actief zijn. Hierdoor zijn mensen eerder geneigd om contact met je op te nemen of een product of dienst bij je af te nemen.

Echter hebben veel ondernemers geen tijd om zelf blogartikelen te schrijven. Om jouw website toch regelmatig van nieuwe, actuele inhoud te voorzien, kun je jouw blogartikelen laten schrijven en publiceren door onze ervaren Content Marketeers.