Bijna zeven jaar geleden heb ik het restaurant overgekocht waar ik de manager was. Ik had altijd al de droom om mijn eigen restaurant te hebben en greep deze kans met beide handen aan. Het hebben van een eigen restaurant is veel werk, maar ik vind het erg leuk. Afgelopen jaar hebben wij een grote verbouwing gehad en sindsdien meer personeelsleden aangenomen. Ik hield hiervoor altijd mijn personeelsplanning bij met Excel, maar merkte dat dit erg veel werk was en de kans op fouten groot. Ik zocht naar software voor de planning en kwam toen uit bij shiftbase. Met de software van dit bedrijf kan ik sneller een planning maken en heb ik veel meer inzicht in data. Ik werk al jaren in de horeca en doe dit met veel plezier. Ongeveer tien jaar geleden kon ik beginnen als manager in een klein restaurant en was hier echt op mijn plaats. Toen de eigenaar het restaurant wilde verkopen, wilde ik het graag van hem overkopen. Ik wist precies wat er gedaan moest worden en zag veel potentie in het restaurant. Afgelopen jaar hebben wij een grote verbouwing in het restaurant gehad en kon ik eindelijk veel van mijn idee├źn doorvoeren. Wij hebben nu veel meer tafels en het restaurant gemoderniseerd, ook hebben wij meer mensen aangenomen. Voorheen kon ik altijd de personeelsplanning gemakkelijk bijhouden met Excel, maar door alle nieuwe mensen werd dit zeer lastig. Alle medewerkers wilden op andere tijden werken en de planning werd een grote chaos. Ik had verschillende keren een fout gemaakt, waardoor wij een over-, of een onderbezetting hadden. Ik wilde graag meer controle krijgen op de personeelsplanning en het leek mij verstandig om hier software voor te kopen.

Handige software voor een personeelsplanning

Ik ging op zoek naar bedrijven die software voor een personeelsplanning aanboden en vond verschillende opties. Na de bedrijven vergeleken te hebben, besloot ik om voor de software van shiftbase te gaan. Ik zag dat de software van dit bedrijf veel voordelen biedt en voor een goed maandbedrag te gebruiken is. Met de software kan je snel en gemakkelijk de medewerkers indelen, omdat je ziet wanneer ze kunnen werken. Het is zelf mogelijk om een automatische planning te maken. De medewerkers kunnen via een app hun rooster inzien en zelf ruilverzoeken sturen, zodoende hoef ik dit niet zelf bij te houden. Ik kon de personeelsplanning software veertien dagen gratis uitproberen en dit beviel zo goed, dat ik voor deze software koos.

Minder fouten en veel tijd besparen

Sinds ik de personeelsplanning maak met deze software, zie ik dat ik veel sneller klaar ben. De software helpt mij om fouten te voorkomen en ik heb veel meer inzicht in data. Ik kan bijvoorbeeld zien wat een medewerker per uur verdient, zodat ik op personeelskosten kan besparen. Door alle handige inzichten en tijdsbesparing, bespaar ik veel geld per maand. Ik ben erg blij met de personeelsplanning software van shiftbase en raad dit bedrijf aan.

  • Je software bespaart mij veel tijd per planning
  • De software helpt om fouten te voorkomen
  • Medewerkers kunnen online hun rooster inzien en diensten wisselen
  • Ik bespaar veel geld door de software te gebruiken