Heeft u al eens een woning apk laten uitvoeren?Ons huis heeft een aantal jaren leeg gestaan omdat wij een tijd in het buitenland hebben gewoond. Wij wilden het eerst graag aan anderen verhuren, maar toen wij niemand hebben kunnen vinden, hebben wij besloten om dan maar al onze goederen in de opslag te gooien en het huis goed af te sluiten en het leeg te laten staan. Toen wij vorig jaar weer terug naar Nederland kwamen, hebben wij gekeken wat er allemaal aan het huis gedaan moest worden om het weer in goede staat te krijgen. Wij wilden graag een goed rapport laten opstellen en vandaar dat wij de mensen van Holland Building Maintenance hebben ingeschakeld voor een woning apk. Wij hadden hiervan gehoord van onze buurman die ook een woning apk had laten uitvoeren en hij was heel erg enthousiast over deze woning apk. Het is namelijk zo dat wanneer je een woning apk laat uitvoeren, je er zeker van kunt zijn dat je een goed beeld krijgt van de staat van je woning. Veel mensen denken dat alleen een auto een periodieke keuring nodig heeft, maar dat is niet het geval. Het is namelijk zo dat je dus ook een woning apk kunt laten uitvoeren. Wij hebben dit dus laten doen door de mensen van Holland Building Maintenance en daar zijn wij heel erg tevreden over. Deze mensen hebben ons namelijk heel goed geholpen met het uitvoeren van de woning apk en wij zouden daarom ook iedereen willen aanraden om dit bedrijf in de arm te nemen wanneer u ook een woning apk wilt laten uitvoeren. U kunt er zeker van zijn dat zij de staat van uw woning goed zullen vaststellen. Wij hebben heel veel aan onze woning apk gehad en wij weten nu precies welke stappen wij moeten zetten om onze woning weer in optimale conditie te krijgen. 

Een woning apk is sterk aan te raden 

Toen wij de woning apk lieten uitvoeren, hebben de mensen van Holland Building Maintenance er alles aan gedaan om geen vierkante centimeter van ons huis niet te inspecteren. Dat was heel ideaal want hierdoor konden wij achterhalen dat onze fundering aan het verzakken was. Dat hadden wij zelf nooit kunnen ontdekken en wij zijn daarom blij dat wij op tijd een woning apk hebben laten uitvoeren. Wij zijn er namelijk zeker van dat wij ons heel veel kosten hebben weten te besparen door op tijd een expert in de arm te nemen. Zij hebben een goed rapport uitgebracht en aan de hand van dit rapport konden wij de schade gaan herstellen. 

Wij zijn heel goed geholpen 

Mocht u ook een expert naar uw woning willen laten kijken om te zien hoe de staat van uw huis is, dan raden wij u aan om Holland Building Maintenance in de arm te nemen. Deze mensen kunnen:

  • Uw woning heel goed inspecteren 
  • U een goed rapport leveren over de staat van uw woning
  • Advies geven over hoe u eventuele gebreken het beste kunt oplossen 
  • Nta8025

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op hun site. Daar leest u alles over hun mogelijkheden.