Als je je keuken wilt veranderen kun je kiezen uit een aantal opties, je kunt namelijk een volledig nieuwe keuken kopen, of simpelweg een aantal onderdelen vervangen. Het eerste geval spreekt voor zich, je sloopt de hele keuken eruit en laat een nieuwe installeren. Maar als je voor de tweede optie kiest kun je voor weinig geld ook een hele nieuwe look creëren! Zo kun je bijvoorbeeld op de website keukenonderdeel losse onderdelen kopen zoals een keukenplint, quooker of kastinrichting zoals lades of schappen. Als je eigenlijk best wel tevreden bent met de look van je huidige keuken en enkel een nieuwe keukenplint wilt kan dat bijvoorbeeld. Dat levert vaak al een vele modernere look op. De plint beschadigt namelijk het snelst doordat je er veel met je schoenen tegenaan staat en er vuil van de vloer op komt. Deze vernieuwen is relatief goedkoop en dus een kleine investering. Naast deze nieuwe keukenplint kun je bij keukenonderdeel.nl ook allerlei handige kastinrichting bestellen, zoals:

  • Draaiplateaus voor in hoekkasten
  • Afvalsystemen (prullenbakken) met diverse vakjes
  • Uittrekbare handdoekrekjes
  • Elementen voor de inrichting van kledingkasten zoals kledingroedes

Al deze kastelementen kun je kant en klaar bestellen in de webshop van keukenonderdeel.nl. En na het plaatsen van uw bestelling wordt het gemakkelijk bij u thuis bezorgd, dus u hoeft er niet eens de deur voor uit, wel zo makkelijk!

Zelf je eigen keuken bouwen

Voor mensen die zelf super handig zijn is de webshop van keukenonderdeel.nl een droom! Je vindt er namelijk werkelijk alle onderdelen die nodig zijn om zelf je eigen keuken te bouwen, planken, lades, meubelbeslag, afvalsystemen en plinten, maar ook een losse keukenplint, systemen om de luchtafvoer te regelen en spoelbakken. Je kunt dus alles wat je nodig hebt tegelijk bestellen en hoeft niet meerdere winkels af te gaan. En voor wie een beetje handig is is het heus niet moeilijk om je eigen keuken te bouwen, integendeel! Je moet simpelweg weten welke materialen je allemaal nodig hebt en waar je deze kunt krijgen. Dat tweede weten we inmiddels, die quooker, spoelbak en keukenplint bestel je namelijk bij keukenonderdeel.nl, hét adres voor losse keukenelementen voor iedereen die zelf aan de slag wil met het ontwerpen en bouwen van een keuken.

Losse keukenplint van rvs

De keukenplint die ze bij keukenonderdeel.nl verkopen is trouwens gemaakt van rvs, dus hij heeft een zeer luxe uitstraling. Dit past goed bij de moderne keukenstijl die momenteel in de mode is. We zien op het moment vooral veel hoogglans keukens, zowel in wit als in zwart, en bij beide opties staat een rvs keukenplint super mooi. Daar speelt keukenonderdeel.nl dus slim op in! Bovendien bestel je gemakkelijk tegelijk de plintprofielen en stelpoten die je nodig hebt Stelpoten zijn zeer stevige, kunststof poten die je gemakkelijk in hoogte kunt verstellen door eraan te draaien. Ze worden gebruikt om meubels zoals keukenkastjes waterpas te krijgen. Ze zijn vooral ideaal in woningen met een ongelijke vloer, omdat je dus alle vier de poten van een kastje een andere hoogte kunt geven, waardoor het kastje ook op een ongelijke vloer exact waterpas staat. En je koopt die handige stelpoten natuurlijk samen met al je andere keukenonderdelen bij keukenonderdeel.nl. Lees meer…