Op zoek naar led bouwlampen?Als je gaat verbouwen is een van de belangrijkste dingen een juiste verlichting. Er zijn namelijk maar weinig klussers die ‘s avonds stoppen met klussen en de boel de boel laten om pas de volgende dag weer verder te gaan. En wat denk je dan donkere, regenachtige dagen waarop er ├╝berhaupt weinig daglicht is om goed te kunnen zien wat je aan het doen bent? In de webshop van Pret met lef (pretmetled) vind je een groot assortiment led bouwlampen die precies datgene doen waar ze voor bedoeld zijn: Jouw werkvloer verlichten. De naam led bouwlampen is misschien een beetje overdreven, want ze hebben namelijk ook hele kleine exemplaren die groot genoeg zijn om een kleine woonkamer te verlichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het meteen enorme lampen zijn waar de hele buurt last van heeft. Bij Pret met led bestel je ook de kleinere modellen led bouwlampen die ideaal zijn voor gebruik in huis. of wat dacht je van gebruik in een hobbyruimte voor het perfecte licht als je aan het knutselen bent? Ook hiervoor is led verlichting ideaal. Je kunt bij Pret met Led namelijk kiezen uit drie verschillende kleuren led verlichting, elk met zijn eigen kenmerken en doelen, namelijk:

  • Warm wit (3000Kelvin) voor in en rondom woningen.
  • Natuurlijk wit (4000/4500Kelvin) voor op de werkplek en led TL-buizen.
  • Daglicht (6000/6500Kelvin) voor het verlichten van grote terreinen.

Alledrie de bovenstaande opties zijn verkrijgbaar als led bouwlampen in de webshop van Pret met Led. Wat het doel dus ook is, hier vind je de led bouwlamp die jou helpt bij het uitvoeren van jouw klus of werkzaamheden.

Kwalitatief goede led bouwlampen

Pret met Led vindt het heel belangrijk dat ze de kwaliteit van hun led bouwlampen kunnen garanderen. Daarom maken ze alleen gebruik van de beste materialen en beschikken al hun producten over de juiste, benodigde certificaten. Ze hebben er bewust voor gekozen om alleen A-merk led producten te verkopen. Hun bouwlampen zonder sensor zijn geclassificeerd als IP65 of hoger en al hun breedstralers die wel een sensor hebben als IP44. Door deze aanpak kunnen ze al hun klanten een garantie bieden van maar liefst twee jaar, wat geldt op alle led bouwlampen en overige producten in hun webshop.  

Overige led verlichting van Pret met Led

Je kunt niet alleen voor led bouwlampen terecht in de webshop van pret met Led. Ze hebben namelijk een groot assortiment led verlichting en wat voor type lampen je ook zoekt, je vindt ze bij Pret met Led. Ze hebben namelijk onder andere badkamerspots, welke je kunt in laten bouwen in het plafond, maar ook speciale led buizen en panelen, waarmee je weer andere creatieve dingen kunt doen. Daarnaast bieden ze zelfs led staan- en pleinverlichting aan, wat ideaal is voor gemeentes die bezig zijn nieuwe wijken te verlichten. Led verlichting is hiervoor ideaal omdat het heel duurzaam is en lang meegaat. Voor wat voor doeleinde je dus ook op zoek bent naar geschikte led verlichting, in de webshop van Pret met Led vind je gegarandeerd precies wat je nodig hebt.