Ik werk sinds een jaar in een hotel en probeer de klantbeleving te verbeteren. Toen ik aankwam kreeg het hotel niet veel goede reviews en ik probeer dit te verbeteren. Een van de dingen waar klanten niet erg tevreden over waren was de kwaliteit van het wifi-netwerk. Ik zocht een partij die bij ons professioneel wifi kon aanleggen en kwam toen uit bij het bedrijf metawifi. Sindsdien is de kwaliteit van ons netwerk veel beter en de verbinding sneller. Ongeveer een jaar geleden kon ik beginnen bij een hotel in mijn woonplaats. Het is een erg mooi hotel, maar toch kregen zij regelmatig slechte reviews. Samen met de eigenaar had ik afgesproken dat ik een aantal zaken in het hotel mocht veranderen, zodat de klanten een betere beleving zouden hebben en het hotel beter reviews zouden krijgen. Ik begon met het onderzoeken van alle reviews om te kijken wat klanten goed en slecht aan het hotel vonden. Daarna voerde ik een onderzoek uit onder de klanten, om te achterhalen waarom ze bepaalde onderdelen slecht vonden en wat wij konden verbeteren. Hierna heb ik een plan opgesteld en onderzocht wat de kosten zouden zijn voor de verbeteringen. Een van de punten die erg vaak naar voren kwam, was de kwaliteit van het wifi-netwerk. Klanten verwachten tegenwoordig professioneel wifi bij een hotel en willen hier niet voor betalen. Bij dit hotel was het juist het geval dat klanten wel moesten betalen en de kwaliteit van het netwerk niet goed was. In sommige kamers was er bijna, of geen bereik en de verbinding was niet snel. Door professioneel wifi aan te laten leggen, kon het bedrijf relatief goedkoop de beleving sterk verbeteren en hiermee de reviewscore goedkoop verbeteren. Er waren ook veel andere punten die beter moesten en konden, maar die waren vaak moeilijker en duurder om te verbeteren.

Professioneel wifi via metawifi

Online zocht ik naar bedrijven die voor ons een professioneel wifi netwerk konden aanleggen en ik vond een aantal partijen. Een van de bedrijven die ik had gevonden was metawifi, wij lieten het uiteindelijk door dit bedrijf uitvoeren. Ik had veel goede reviews over dit bedrijf gelezen en zijn konden het netwerk voor een goede prijs aanleggen. Er kwam iemand in het hotel langs, om de situatie te bekijken en samen konden wij bespreken wat de beste oplossing voor ons zou zijn. Er kon al snel iemand langskomen om een professioneel wifi netwerk aan te leggen en zij konden het ook voor ons onderhouden.

De klanten zijn blij met het internet

Vorige maand werd een professioneel wifi netwerk bij ons aangelegd en hierdoor hebben wij een grote verbetering gezien. Alle kamers hebben nu toegang tot het netwerk en de snelheid is veel beter. De klanten zijn tegenwoordig zeer blij met het internet en wij krijgen betere reviews binnen. Voor het aanleggen van een professioneel wifi netwerk raad ik metawifi aan.

  • Ik had veel goede reviews over dit bedrijf gelezen
  • Zij konden een netwerk voor een goede prijs aanleggen
  • Er kwam al snel iemand bij ons langs
  • Het netwerk is nu veel beter en klanten zijn er blij mee