Met resultaatgerichte, jonge en frisse telemarketing is er nog veel te winnen voor uw onderneming. Dat is in elk geval het doel van saleshelden, hét telemarketing en salesbureau van Oost-Nederland. Bij saleshelden werken alleen jonge, professionele salesmedewerkers die B2B-marketing voor uw bedrijf voor hun rekening nemen. Als uw bedrijf nieuwe leads nodig heeft, kunt u aankloppen bij saleshelden. Zit u vast, werken uw eigen strategieën niet meer of heeft u geen tijd zelf te investeren in marketing? Wij genereren als telemarketingbureau de leads waar u echt iets aan heeft, zodat u met een gerust hart kunt investeren in deze nieuwe potentiële klanten. We selecteren op basis van uw onderneming en uw wensen de juiste partners, waarmee u een nieuwe impuls aan uw organisatie kunt geven. Dat doen we altijd met zorg. We schieten niet met hagel, maar doen alleen aan precisiewerk. 

Telemarketingbureau? Onze werkwijze

Bij saleshelden bellen we niet zo maar potentiële klanten. Wij kijken eerst samen met u naar verbeterpunten in uw organisatie én sales. Daarna koppelen wij een aantal medewerkers aan uw organisatie, die voor u aan de slag gaan. We komen bij u langs en leren uw onderneming kennen. We maken afspraken over de te realiseren doelen en gaan aan de slag. Daarvoor benaderen we alleen zakelijke klanten. Ons telemarketingbureau is dan ook gericht op B2B, en niet op consumenten. Wij zetten onze helden in, die na een lang trainingstraject nieuwe leads voor u gaan ophalen. Met die leads kunt u vervolgens aan de slag om nieuwe contracten af te sluiten. Zo kunt u uw bedrijf wel tientallen procenten laten groeien. Zo hoeft u het stellen van ambitieuze doelen niet langer uit te stellen. Met behulp van onze jonge en dynamische medewerkers kunt u voortaan uw zakelijke doelen bereiken. We rapporteren hier natuurlijk ook over. Als u saleshelden als uw telemarketingbureau inzet krijgt u van ons:

  • één of meer vaste medewerkers
  • rapportages
  • veelbelovende leads
  • een ambitieuze sparringspartner op het gebied van marketing

Benieuwd naar de potentie van uw bedrijf? Stuur ons een bericht of bel ons, en we maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Voor ons telt niet alleen de inzet, maar vooral het resultaat van ons telemarketingbureau. Laat u verrassen door de verfrissende blik van onze helden. Zij kunnen niet alleen zorgen voor nieuwe leads, maar een compleet nieuwe impuls geven aan uw organisatie. 

Waarom alleen B2B?

Als u ervoor kiest samen te werken met saleshelden.nl als telemarketingbureau kiest u voor een B2B benadering. Wij geloven er namelijk in dat we onze energie moeten steken in de échte beslissers, en dat zijn vaak grote bedrijven. In plaats van het benaderen van grote aantallen kleine klanten, kunnen wij met onze aanpak de grote vissen voor u uit de vijver halen. Misschien twijfelt u of uw onderneming wel geschikt is voor B2B marketing, of ondersteuning door een telemarketingbureau als het onze. WIj nemen graag uw twijfel weg in een persoonlijk gesprek. Lees ook eens een casus, waarin één van onze klanten uitlegt waarom zij juist kozen voor onze aanpak. Wellicht bent u dan al overtuigd van de kracht van onze helden.