Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen kozijnen van kunststof. Dit omdat deze ramen erg isolerend zijn en verhoudingsgewijs niet duur. Zoekt u een monteur met topkwaliteit kozijnen van kunststof? Kijk dan eens naar de service van benitech. Dit bedrijf is expert op het gebied van ramen en vooral van kunststof.

Waarom kozijnen van kunststof?

Je hebt kozijnen van hout en van aluminium maar dus ook van kunststof. Een kunststof kozijn isoleert veel beter dan houten of aluminium ramen. Dit komt mede door het handige systeem van lucht kamers in de kozijnen. Hierdoor is het raam goed geïsoleerd en kan condens aan de binnenkant worden voorkomen. Daarnaast kun je er voor kiezen om goed dubbelglas te gebruiken zodat je de isolatie kan optimaliseren. Samen met bijpassende horren kun je de zomer en de winter in met je nieuwe kozijnen. De kozijnen van benitech hebben verschillende details zoals een stalen frame en extra dikke wanden van 3mm dik.

De merken van benitech

Alle kozijnen voldoen aan dezelfde richtlijnen als een KOMO kwaliteitsklasse-A profiel, dit is de hoogste standaard bij kunststof kozijnen. Kwaliteit gegarandeerd dus. Zij maken alleen gebruik van de beste merken zoals VEKA en Schüco. 

Soorten ramen

Bij benitech kan er gekozen worden uit twee verschillende kozijnen van kunststof. Namelijk een vast raam of een bewegend raam. Bij een bewegend raam kan er ook nog de keuze worden gemaakt tussen een draai/kiep raam of een val raam. 

De service van benitech

De adviseurs van benitech komen thuis langs om alle wensen en behoeftes te bespreken. Omdat de kozijnen in verschillende kleuren en soorten te krijgen zijn is het handig om dit van te voren te bespreken. De adviseur zal verschillende kleurstalen meenemen. Ben je er helemaal over uit welke kozijnen van kunststof het moeten worden? Dan wordt alles op maat gemaakt en kunnen de monteurs vervolgens alles komen monteren. De monteurs van benitech zijn zeer gespecialiseerd waardoor je er verzekerd van bent dat de kozijnen goed worden gemonteerd waardoor ze erg lang mee gaan. En daarbij komt dat de ramen weinig onderhoud nodig hebben. Dit verschilt toch echt wel veel als je het vergelijkt met houten ramen die je elke 3 tot 5 jaar moet schilderen. Zo bespaar je in de toekomst ook veel kosten. benitech maakt graag een gratis offerte op zodat de kosten duidelijk inzichtbaar zijn. Daarnaast hoeft er pas betaald te worden na de montage. Een aanbetaling is dus niet nodig. Zo weet u dus zeker dat de kwaliteit eerst geleverd wordt. 

Alle voordelen op een rijtje

Het is een goede keuze om te gaan voor kozijnen van kunststof. benitech is dé specialist op het gebied daarvan met een uitstekende service. Nog even op een rijtje wat de voordelen zijn van kunststof kozijnen en de service van benitech:

  • Top kwaliteit kozijnen van kunststof
  • Isolerend
  • Goedkoop in prijsverhouding
  • Topmerken
  • Adviseurs aan huis
  • Gratis offerte met kozijnen op maat 
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Betalen pas achteraf na montage
  • Mogelijkheid om maandelijks te betalen
  • 20 jaar garantie bij benitech

Bij benitech weet je dus zeker dat je verzekerd bent van de beste kozijnen, de beste monteurs en een offerte op maat. Zijn de kozijnen van kunststof toch niet helemaal goed of mankeert er wat aan, dan is er 20 jaar garantie!