Wij hebben onlangs ons huis in de verkoop gezet en dat ging eigenlijk veel beter dan wij hadden gehoopt. Wij hadden van onze makelaar te horen gekregen dat het doorgaans bij ons in de buurt een half jaar duurt voordat een woning verkocht is. Bij ons ging het echter zo snel dat wij binnen een week ons huis al hadden verkocht. Er was namelijk iemand die al heel lang een oogje had op ons huis en deze heeft meteen zo’n bod uitgebracht dat wij dit bijna niet konden weigeren. Wij hadden toen wel een probleem. Wij hadden namelijk nog geen sleutel van onze nieuwe woning en dus moesten wij een tijdje ergens anders gaan wonen. Dat zorgde ervoor dat wij een opslagruimte in Ridderkerk moesten vinden waar wij tijdelijk al onze goederen even konden opslaan. Wij wisten eerst niet dat je een opslagruimte in Ridderkerk kunt huren en dus hebben wij heel lang gezocht naar mogelijkheden om onze goederen ergens te kunnen opslaan. Wij hebben gezocht naar een professionele opslagruimte in Ridderkerk, maar wij wisten niet echt waar wij moesten zijn. Vandaar dat wij maar eens even via het internet zijn gaan zoeken naar een goede opslagruimte in Ridderkerk en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van easybox. Deze site sprak ons heel erg aan omdat je hier namelijk heel veel nuttige informatie krijgt aangeboden. Het maakt daarbij ook niet uit waar je precies naar op zoek bent. Je kunt hier een kleine opslagruimte in Ridderkerk huren, maar als je een grote opslagruimte in Ridderkerk nodig hebt, ben je hier ook aan het juiste adres. Voor ons was het dan ook fijn om deze site te hebben gevonden want wij hadden op deze manier binnen de kortste keren een goede opslagruimte in Ridderkerk gevonden. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een ruimte waar u uw spullen kunt opslaan, dan kan ik u alleen maar aanraden om een keer naar deze site te komen kijken. 

Onze spullen staan veilig in de opslagruimte in Ridderkerk

Toen wij via de site eenmaal gezien hadden welke opties je allemaal kreeg aangeboden wanneer het ging over de opslagruimte in Ridderkerk, hebben wij meteen een reservering gemaakt. Wij hadden veel spullen en wij waren blij om te horen dat wij deze al op heel korte termijn langs mochten brengen. Dat hebben wij gedaan en inmiddels staat alles veilig in de opslagruimte in Ridderkerk. Dit alles ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs, dus wij zijn uitermate blij dat wij easybox gevonden hebben. 

Wij zijn zeer tevreden 

Mocht u ook op zoek zijn naar een mogelijkheid om uw goederen ergens te stallen, dan raad ik u aan om een keer naar deze site te komen kijken. U kunt hier namelijk:

  • Zien welke ruimtes u allemaal kunt huren 
  • Eenvoudig een reservering maken 
  • Vandaag nog een offerte aanvragen 

Ik hoop dat ik u een handige tip heb kunnen geven. Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan raad ik u aan om een keer naar de site van deze mensen te gaan kijken.