Toen er laatst een zware storm over ons land trok, vreesden wij dat ons huis het er niet zonder schade van af zou brengen. Wij waren namelijk net bezig met een grote verbouwing en ons huis lag dan ook helemaal open. Als wij iets niet konden gebruiken, dan was het wel een zware storm. Toen wij de volgende dag bij ons huis gingen kijken, zagen wij dat er twee ramen kapot waren gegaan. Dat was de enige schade die wij konden vinden en dat viel ons niet tegen. Het was ons wel meteen duidelijk dat wij snel de ramen weer wilden herstellen want met kapotte ramen kan iedereen je huis binnenlopen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij ergens bij ons in de buurt goed dubbel glas konden kopen. Wij hadden altijd enkel glas maar nu wij dan toch nieuwe ruiten moesten aanschaffen, wilden wij graag op dubbel glas overstappen. Zo gezegd zo gedaan, wij zijn gaan kijken waar wij dubbel glas konden vinden, maar dat was geen eenvoudige opgave. De bedrijven bij ons in de buurt die dubbel glas aanboden, deden dat voor zeer hoge tarieven. Dat was niet waar wij naar op zoek waren. Wij hadden maar een beperkt budget en wij wilden bovendien ook geen fortuin uitgeven aan dubbel glas. Vandaar dat wij ons geluk zijn gaan beproeven op het internet. Daar kwamen wij terecht bij de mensen van glaswebwinkel.nl. Deze site was alles waar je naar verlangt wanneer je graag goed dubbel glas wilt bestellen voor een lage prijs.

Ons dubbel glas werd keurig op maat gemaakt

Toen wij eenmaal op de site van glaswebwinkel.nl gingen kijken, hadden wij al snel in de gaten dat je hier heel goede kwaliteit kon kopen. Het was namelijk zo dat wij deze site hadden gevonden toen wij op diverse fora gingen kijken naar de mogelijkheden om goed dubbel glas te kopen. Heel veel mensen waren uitermate lovend over deze site en dat maakte ons erg nieuwsgierig naar deze site. Toen wij gingen kijken, waren wij meteen onder de indruk van het aanbod. Je kunt hier voor een heel goede prijs dubbel glas kopen en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij vonden het ook heel prettig dat men er hier alles aan heeft gedaan om een duidelijke uitleg te geven over hoe je je ramen het beste kunt opmeten. Dit kan namelijk op meerdere manieren en je wilt natuurlijk geen fouten maken. Wij zijn daarom precies volgens de regels te werk gegaan en toen hebben wij een bestelling geplaatst.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe ramen

Wij hebben onze ramen via deze site besteld en wij hadden ze heel snel in huis. Inmiddels zijn ze aangebracht en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Kortom:

  • Wij zijn zeer te spreken over de service van dit bedrijf 
  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Onze nieuwe ramen werden heel snel geleverd

Mocht u nog niet op de site hebben gekeken van dit bedrijf, dan raad ik u aan om snel even naar glaswebwinkel te gaan kijken.