Toen wij vorig jaar onze kinderen allemaal de deur uit hadden, merkten wij al snel dat ons huis eigenlijk veel te groot was voor twee mensen. Wij hebben namelijk maar liefst tien kamers en voor twee mensen is dat gewoon niet nodig. Wij wilden daarom graag onze woonboerderij verkopen. Het was weliswaar met pijn in het hart, maar voor ons had het geen zin om in ons huis te blijven wonen. Bovendien hadden wij de hypotheek ook nog nooit afbetaald en wanneer wij ons huis zouden gaan verkopen, konden wij er zeker van zijn dat wij ons financieel geen zorgen meer hoefden te maken. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren wanneer wij onze woonboerderij verkopen wilden. Wij hebben even bij verschillende mensen gevraagd waar wij moesten zijn wanneer wij onze woonboerderij verkopen wilden. Wij wilden namelijk graag met een gespecialiseerde partij in zee gaan omdat wij het belangrijk vonden om goede zaken te kunnen doen. Wij merkten ook dat mensen in de omgeving waar wij woonden en die hun woonboerderij verkopen gingen via een specialist, deze vaak veel sneller van de hand konden doen. Dat was voor ons ook prettig om te kunnen doen en dus zijn wij gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden vinden die voor ons onze woonboerderij verkopen kon. Omdat wij zelf niet precies wisten waar wij moesten zijn, zijn wij een keer naar Google gegaan om daar even te gaan zoeken naar waar wij onze woonboerderij verkopen konden. Wij kregen allemaal resultaten te zien, maar wij waren het meest onder de indruk van de site noaber.nl. Deze site is alles wat je zoekt wanneer je graag je woonboerderij verkopen wilt. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van deze site om te horen wat zij voor ons konden doen. Wij kregen een heel vriendelijke persoon aan de lijn die ons kwam vertellen wat wij allemaal aan mogelijkheden hadden wanneer je je woonboerderij verkopen wilde via hen. Dit sprak ons zo aan dat wij meteen een afspraak met hen ingepland hebben. 

Wij konden snel onze woonboerderij verkopen 

Toen wij eenmaal de makelaar over de vloer hadden gehad, konden wij onze woonboerderij verkopen gaan. Wij moeten u zeggen dat wij heel blij waren met de manier waarop wij door de mensen van noaber geholpen werden. Wij zagen dat zij heel mooie foto’s van ons huis maakten en dat zij een keurige beschrijving gaven. Wij waren dan ook niet verrast dat wij onze woonboerderij verkopen konden binnen een week nadat deze te koop was gezet. 

Wij gaan binnenkort verhuizen 

Wij hebben inmiddels alles klaar gemaakt voor de verhuizing en wij zijn blij dat wij ons oude huis zo snel konden verkopen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij kunnen binnenkort gaan verhuizen 
  • De mensen van noaber.nl zijn echte specialisten 

Wij zijn blij dat wij de verkoop zo snel en zo soepel hebben kunnen regelen. Wij raden u dit bedrijf dan ook van harte aan wanneer u ook een groot huis heeft dat u graag zou willen verkopen.