Wij hebben vorig jaar ons huis in Amsterdam verkocht en wij hebben besloten dat wij nu graag in een mooie oude woning zouden willen gaan wonen met een grote tuin. Wij hadden altijd een heel mooi herenhuis in Amsterdam en dat heeft ons een mooi bedrag opgeleverd. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om mooie monumenten te vinden die te koop stonden zodat wij konden kijken of wij ons deze konden veroorloven. Mijn vriend en ik hebben beide een voorkeur voor oude huizen en wij vinden het altijd prettig om te zien of wij een mooie oude woning kunnen vinden waar wij oud in zouden kunnen worden. Wij hadden echter gezien dat wanneer je via de reguliere sites gaat zoeken, je niet altijd de monumenten vindt die je zou willen vinden. Het is namelijk zo dat je op dergelijke sites wel monumenten kunt vinden, maar dan gaat het vaak over monumenten in het buitenland of over geheel vervallen monumenten. Dat brengt dan weer heel veel werk met zich mee en het is daarom goed om te weten dat er in Nederland een makelaar is waar je moet zijn wanneer je mooie monumenten wilt kopen. Het adres van deze site is hofstaetemakelaardij.nl. Deze site is een walhalla voor mensen die op zoek zijn naar mooie monumenten. Wij hebben deze site aangeraden gekregen van iemand die ook via deze site twee monumenten had gekocht. Deze persoon was zeer te spreken over de diensten van dit kantoor en dat was voor ons veelzeggend want deze persoon is doorgaans heel erg kritisch. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om deze site eens even goed door te nemen en ik moet u zeggen dat het voor mij prettig was om het aanbod van hofstaetemakelaardij.nl door te nemen. Ik vond het zeer indrukwekkend om te zien hoeveel moois je via deze site kunt kopen en ik had meteen in de gaten dat ik hier graag een keer met een medewerker wilde gaan praten om te bekijken welke monumenten geschikt zouden kunnen zijn voor ons. Wij hebben daarom snel een afspraak ingepland en wij konden al heel snel bij deze mensen terecht. 

Hier vindt u de mooiste monumenten

Wat wij heel prettig vinden aan de mensen van hofstaetemakelaardij.nl is dat zij heel veel keus aanbieden wanneer het gaat over monumenten. Dat is dan ook meteen het voordeel van het samenwerken met dit kantoor. Je kunt er zeker van zijn dat zij je heel veel moois kunnen bieden. Wij hebben dan ook al heel snel een aantal monumenten bekeken.

Wij hebben een heel mooi huis gevonden 

Wij zijn blij dat wij een heel mooi huis hebben kunnen vinden via de site van hofstaetemakelaardij.nl. Wij raden u aan om:

  • Ook een keer door het aanbod van deze site te gaan bladeren 
  • Te bekijken welke panden momenteel allemaal worden aangeboden 
  • Een afspraak in te plannen voor een eventuele bezichtiging

Mocht u het aanbod nog niet bekeken hebben, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dit kantoor te gaan. U zult zien dat het aanbod overweldigend is.